Kontakt

Ta gjerne kontakt ved interesse på mail til: unni.r.brenna@gmail.com

Kattungepakke med kattungeinfo, info om Skogkatten, bilder, stamtavle fra Norske rasekattklubbers riksforbud(NRR), helseattest, helsekort, vaksine og Id-chipdokumentasjon, 1 års medlemskap i Norsk skogkattring, tørrfor og våtfor fra Royal canin, leker og pledd hjemmefra.

En kattunge fra oss leveres oppdratt i et familiehjem, vant med mye oppmerksomhet. Kattungene er sammen med oss fra starten av nede på stuen for optimal sosialisering. Kattungene har ved levering stamtavle fra NRR, helseattest som viser at katten er frisk, den er vaksinert to ganger og har fått gjentatte ormekurer. Kattungene er i tillegg ID chippet. Kattungepakker medfølger.

Jeg bor i Oslo og leverer kattunger til avl og utstilling eller som kosekatter. Mine kattunger leveres etter gitte forutsetninger: at de får et godt hjem med omtanke og oppfølgning hvor katten betraktes som et familiemedlem, helsesjekk og revaksine hvert år og kvalitetstørrfor fra veterinær/dyrebutikk og vann stående hele tiden tilgjengelig. For kosekatter gjelder at katten kan gå ute men skal holdes inne før kastrering ved 6-7 måneders alder. Det forventes at ny eier har en egnet plan for tilsyn i langweekender/ferier.

Mitt opprett er lite med planlagt få kull, men med kattunger en gang innimellom. Neste kull nå er planlagt til 2022. Ta gjerne kontakt alikevell. Jeg kan eventuellt henvise til andre oppdrettere i Norsk skogkattring som jeg kjenner til har kattunger, så ta gjerne kontakt.

Lykke til med valget om og av en flott typete kosekatt. Vår egen rasekatt.

Den norske skogkatten 🙂

Ta gjerne kontakt på mail til av Sandrabben(N)

unni.r.brenna@gmail.com

Unni Røskar Brenna